Vives rep el Comitè Olímpic Andorrà al Palau Episcopal

L’Arquebisbe d’Urgell i Copríncep d’Andorra, Mons. Joan-Enric Vives, ha rebut al Palau Episcopal, la tarda del 3 de novembre, els membres del Comitè Olímpic Andorrà, encapçalats pel seu president, Sr. Jaume Martí Mandicó. A la recepció, també hi han estat presents, la Ministra de Cultura i Esports del Govern d’Andorra, Sílvia Riva; el Secretari d’Estat d’Esports, Justo Ruiz i el Representant personal del Copríncep Mn. Josep M. Mauri.

Durant l’acte, l’Arquebisbe i Copríncep ha agraït la dedicació i esforç dels esportistes per abanderar el nom del Principat d’Andorra arreu del món, doncs al llarg de l’any 2019 han estat presents en nombroses competicions internacionals: en els Jocs dels Petits Estats d’Europa celebrats a Montenegro, el Festival Olímpic de la Joventut Europea d’hivern a Sarajevo, els Jocs Europeus que es van celebrar a Minsk (Bielorússia), el Festival Olímpic de la Joventut Europea a Baku (Azerbaitjan) i els Jocs del Mediterrani Platja a Patras (Grècia).

Una trentena de persones s’han fet presents en la recepció on hi han assistit els representants de les federacions olímpiques, els representants de les federacions no olímpiques, representants dels atletes olímpics i d’altres membres que han participat en els esdeveniments esportius al llarg de l’any 2019.

Text i foto Bisbat d’Urgell