L’Arquebisbe d’Urgell i Copríncep d’Andorra, Mons. Joan-Enric Vives, ha rebut al Palau episcopal els participants a l'”Artcamp Andorra”, la desena edició de la trobada internacional d’artistes que es porta a terme a Ordino, del 9 al 21 de juliol. La delegació venia encapçalada per la Ministra d’Afers Exteriors Maria Ubach, pel President de la Comissió Nacional andorrana per a la UNESCO, Josep Dallerès, que anaven acompanyats pel director de la Comissió i  per l’especialista en mediació, Ramon Tena, que dirigirà els tallers organitzats durant la trobada amb aquest objectiu.

La Comissió Nacional andorrana per a la UNESCO és l’entitat organitzadora d’aquest esdeveniment cultural, amb el títol “Colors per al planeta”, que es porta a terme seguint l’aplicació del Conveni de la UNESCO sobre la diversitat cultural, i amb l’objectiu de promoure el diàleg intercultural entre artistes. En aquest cas, els artistes s’han desplaçat des de 5 continents i també n’hi ha que vénen de llocs en conflicte.

Després de la recepció al Palau, en la que Mons. Vives els ha parlat de la bellesa que salva el món i del valor d’aplicar els talents en el llenguatge de comunicació més universal com és l’art, també ha fet una aproximació a la història del Principat. Ha encoratjat els artistes de més de trenta nacionalitats diferents a viure l’art com el llenguatge universal que és, donant-se a ells mateixos com un regal pels altres. Posteriorment els participants a la trobada han visitat el Museu Diocesà d’Urgell i el Conjunt Catedralici a la ciutat de la Seu d’Urgell.

Bisbat d’Urgell

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada