Vives centra l’homilia de Meritxell en la visita del copríncep Macron i el respecte a la diversitat

Com és habitual el món polític i social s’ha aplegat aquest diumenge al matí al santuari de Mertixell en l’ofici amb motiu del dia de Meritxell presidit per l’arquebisbe d’Urgell, Joan-Enric Vives. El copríncep episcopal ha demanat esforços per una educació basada en la diversitat i ha destacat la importància de la visita d’Emmanuel Macron a terres andorranes.

Joan-Enric Vives en la seva homilia en motiu del Dia de Mertixell ha fet referència a la visita a Andorra del copríncep francès Emmanuel Macron. La trobada entre coprínceps, ha dit Vives, que ha agraït al tasca de Macron com a cap d’Estat, ajudarà a enfortir relacions d’afecte amb el president francès.

Vives ha recordat el 80è aniversari de l’inici de la Segona Guerra Mundial i ha demanat esforços per a una educació basada en el respecte i la diversitat. Ha afegit que s’han de desterrar odis racistes, discriminació i menyspreu a l’estranger per evitar posar en perill l’equilibri de la pau. Alhora s’ha mostrat convençut que la bona política treballa en aquest sentit.

L’arquebisbe d’Urgell ha volgut saludar el públic assistent i en especial la primera síndica dona a Andorra, nombrosos membres del govern, consellers generals dels diferents partits, consellers de comú, a més de nombroses representacions del teixit social i cultural.