Vives beneeix la imatge de Meritxell que l’Associació Andorrana de Vehicles Antics portarà a Torreciudad

L’Arquebisbe d’Urgell i Copríncep episcopal d’Andorra Mons. Joan-Enric Vives ha rebut aquest matí en audiència al Palau Episcopal de la Seu d’Urgell la Junta de l’Associació Andorrana de Vehicles Antics (A.A.V.A.) encapçalada pel President de l’Associació Lluís Dejuan.

Els membres de l’Associació han explicat al Copríncep les seves activitats i l’han informat llargament sobre l’Associació, que aplega actualment uns 250 socis, i que atresora uns 800 vehicles antics. També li han fet conèixer que el proper dia 1 d’octubre l’Associació durà a terme un pelegrinatge al Santuari de Torreciudad i faran ofrena al Santuari d’una imatge de la Mare de Déu de Meritxell, Patrona del Principat d’Andorra.

El Copríncep ha agraït aquest gest i ha beneït la nova imatge que l’Associació regalarà al Santuari de Torreciudad i que mostrarà el vincle existent entre el Santuari Basílica de la Mare de Déu de Meritxell i el de Torreciudad, ja que tots dos formen part de l’anomenada “Ruta Mariana” que integra els principals santuaris marians d’Europa: Lourdes, Montserrat, el Pilar, Torreciudad i Meritxell.

Text i foto: Bisbat d’Urgell

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.