Viure de la xarxa

xarxa

Viure d’internet sembla avui molt senzill. Treballs com el de Youtuber cada vegada gaudeixen de més respecte i actualment no són ells (alguns d’ells) els únics que aconsegueixen un sou amb la seva activitat a la xarxa.

Com podem guanyar-nos uns diners sense sortir de casa amb el nostre ordinador? Per començar cal dir que són pocs els que realment es guanyen la vida amb aquestes activitats alternatives i que per fer-ho cal dedicar com en tots els treballs del món una quantitat d’hores gens menyspreable.

Si el teu són els videojocs potser pots dedicar-te a fer el que més t’agradi: jugar. Necessitaràs invertir en les consoles d’última generació i després explicar quina és la teva experiència a través de plataformes com Youtube. És cert que actualment aquest sector està bastant saturat doncs molts dels YouTubers més famosos són “emprovadors de videojocs”, però, si aconsegueixes desmarcar pot ser que tinguis la teva oportunitat en el sector. A més, pot convertir-se en el millor camí per arribar a ser un provador de videojocs per a una empresa reconeguda sense necessitat d’haver de publicar els vídeos de les teves partides a Youtube.

El sector dels blocs és conegut quan es parla de viure de la xarxa. En aquest cas la competitivitat és ferotge, sigui quin sigui l’àmbit al qual et vulguis dedicar. És per això que es fa del tot necessari pensar en la qualitat dels teus continguts per sobre de tot.

L’art i internet han unit forces i a dia d’avui ja no és tan complicat ser artista. No cal anar-te a París com es feia abans. Ara a través de plataformes socials pots “exposar” el teu art encara que arribar a viure d’això sigui molt complicat igualment.

En els últims anys hem assistit a una explosió de la cuina a les nostres societats: programes de cuina, grans xefs i com no podia ser d’una altra manera, webs de receptes. Si t’agrada cuinar i tens talent, pots intentar viure explicant les teves creacions culinàries a Youtube o narrant les teves receptes en una pàgina web.

Amb una oferta de webs tan àmplia, si ets dels que estimen escriure, aquí és on entres. Per què no convertir-se en corrector o creador de continguts? Sembla tasca senzilla però a més d’una impecable ortografia, en aquest cas hauràs de tenir nocions de SEO perquè els teus textos es posicionin correctament a Google.

En resum, les possibilitats són moltes però per viure d’internet has d’esforçar sigui quin sigui el teu intenció.

Per Tecnonews / AMIC