volei-platjaTot i que les activitats del programa “Viu l’Esport al Carrer” de l’estiu 2014 van començar a principis del mes de juliol, les males condicions meteorològiques n’han pertorbat el bon i correcte desenvolupament durant la primera quinzena, tot i que d’ençà el dilluns dia 14 hi ha hagut una participació mitjana regular, a diari, de 180 a 190 practicants.

 L’activitat que ha aplegat més públic, de tot el país, ha estat el “Vòlei Platja” a la Zona de Jocs de Platja del Parc Central, que s’ha convertit en l’indret de trobada d’adolescents i joves, on se n’hi reuneix habitualment un centenar.

 Les altres activitats que han arrancat amb força són el “Taekwondoa la piscina”, amb una participació de 20 a 22 persones. També el “Tai-Txi de Bon Matí”,té una participació de 10 a 12 practicants, les sessions de “Capoeira al Parc Central” aconsegueixen reunirde 12 i 14 aficionats, “Pilates al Parc Central” el practiquen de 14 a 15 persones i el “Fit Dansa a la Plaça del Poble” aplega de 14 a 16 participants. “Bàsquet a la Plaça del Poble” aconsegueix la pràctica d’aquest esport amb 17 a 26 jugadors i “Enganxa’t al Tennis Taula” compta amb la  participació d’una dotzena de joves.

 Quant a l’activitat “Gent Gran en Marxa”, en les quatre sortides del mes de juliol s’hi van inscriure 63 padrins, amb una mitjana de 16 persones participants en cadascuna de les excursions.

El mes de setembre tindrà lloc l’activitat“Fes Salut al Parc Central”.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada