Universitat de lleida

El Consell de Govern de la Universitat de Lleida ha aprovat aquest dimecres el conveni per desenvolupar el Grau en Ciències de l’Esport a la Seu d’Urgell. Aquest divendres també és previst que hi doni el vistiplau el ple de la Diputació de Lleida i anteriorment ja va ratificar l’acord el plenari de l’Ajuntament de la Seu.

Aquestes aprovacions han de permetre tirar endavant el projecte, que han de permetre que la capital de l’Alt Urgell compti per primera vegada amb estudis universitaris presencials, concretament vinculats als esports en el medi natural. El conveni marc també compta amb la participació de la Secretaria General de l’Esport de la Generalitat i l’Institut Nacional d’Educació Física de Catalunya (INEFC).

En aquest Consell de Govern, la UdL també ha aprovat la modificació del Grau en Administració i Direcció d’Empreses (ADE) per tal d’oferir un nou grup d’ADE al Campus d’Igualada a partir del curs 2020-2021 amb un total de 40 places. Això “permetrà ampliar l’oferta universitària a l’Anoia afavorint el reequilibri territorial i donar resposta a la demanda d’aquestes estudis”, segons el vicerector d’Ordenació Acadèmica, Francesc Giné.