Aquest dilluns, el secretari d’Hisenda de la Generalitat i president de l’ATC, Albert Castellanos, acompanyat del director de l’agència catalana, Eduard Vilà, i l’alcalde de la capital alturgellenca, Albert Batalla, han visitat avui l’oficina territorial de l’Agència Tributària de Catalunya (ATC) a la Seu d’Urgell, després de vuit mesos en funcionament. Des del passat mes de setembre i fins al 31 de març, les cinc oficines de Ponent, més la de Vielha, han recaptat un total de 16.327.349,87 euros, han atès unes 7.502 persones i han gestionat 23.639 expedients.

Entre els serveis oferts per l’Agència catalana destaquen, per exemple, el d’assistència en l’elaboració d’autoliquidacions de tributs gestionats per l’ATC (servei de cita prèvia); informació i assistència general i bàsica en relació amb els impostos que gestionen les diputacions, els ajuntaments i altres ens locals adherits a la xarxa Tributs de Catalunya; o informació relacionada amb l’estat dels deutes que gestiona l’ATC en període voluntari i executiu, entre d’altres.

Agència Tributària de Catalunya

L’ATC obre les seves portes aquest mes de maig a tots els contribuents de les comarques de Ponent, l’Alt Pirineu i l’Aran per ajudar a confeccionar la declaració de l’IRPF corresponent a l’exercici 2017. Amb aquest objectiu l’Agència catalana ofereix per primera vegada el servei de cita prèvia amb una estructura pròpia, formada per l’oficina territorial de la Seu d’Urgell i les oficines compartides de Vielha, Tremp i Cervera. Tots aquests espais se sumen a la delegació territorial de Lleida, que ja havia participat en aquesta campanya en edicions anteriors.

El termini de sol·licitud per ser atès presencialment a les oficines de l’ATC entre el 10 de maig i el 2 de juliol es pot reservar a través del telèfon 901 22 33 44, a partir del proper 8 de maig. Aquells contribuents que hagin de fer la declaració de l’impost de patrimoni també podran demanar cita prèvia a través de la seu electrònica de l’ATC o del telèfon 012. En total, 78 persones de l’ATC repartides per tot Catalunya es posaran a disposició dels ciutadans per ajudar-los a elaborar la seva declaració de renda i patrimoni.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada