Els nens del centre d’acolliment de la Gavernera han tingut avui un regal avançat de Nadal molt especial. Han pogut gaudir d’una passejada pel centre del país en autmòbils clàssics i amb la companyia del Pare Noel.

Ja fa deu anys que l’associació andorrana de vehicles clàssics col·labora amb el centre de la Gavernera, i avui un bon nombre d’aquests cotxes veterans de l’asfalt s’han posat a disposició dels nens i l’acompanyament del Pare Noel.

Els nens han pogut escollir en quin cotxe volien fer la passejada, que ha portat la comitiva pels principals carrers de la capital i Escaldes-Engordany. Sens dubte un regal molt especial.

El centre d’acolliment de la Gavernera va registrar al mes de novembre la xifra més alta de menors mai acollida: 24. A més, 24 més estan en règim d’acolliment en famílies externes o alienes. Govern justifica aquest augment per la millora dels mecanismes d’intervenció i detecció de situacions de risc.

Així, l’àrea d’atenció a la infància i l’adolescència s’encarrega de fer el seguiment de la família de menors en situació de risc i proposa les mesures quan la situació no és protegeix els menors.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada