Avui dimarts, puntualment, a les deu del matí, ha començat una visita a Casa Comuna de 25 alumnes de 5 anys d’edat, del Col·legi Sant Ermengol – Classe Infantil “Lleons” – acompanyats de tres mestres, que han estat rebuts a la Sala del Consell pels Cònsols de la Parròquia.

Durant més quaranta minuts, la Cònsol Major els ha explicat les característiques i tasques de diferents departaments del Comú i les responsabilitats que assumeix la corporació.

Tot seguit, s’ha obert un torn de preguntes, en el qual els escolars han interrogat els cònsols sobre alguns aspectes de temes del seu interès.

La Cònsol Major els ha mostrat el seu despatx oficial, fent-los una ben especial referència al sistema democràtic d’eleccions al país d’ençà el segle XV i presentant-los l’urna de votacions que hi és exposada – de més de tres-cents anys -, i mostrant-los la fotografia del copríncep Benlloch, de l’any 1913, el dia de l’obertura oficial de la carretera que unia la Seu d’Urgell amb Andorra la Vella.

Després visitar Casa Comuna, un guia de Turisme, del Departament de Promoció Econòmica, ha conduït els alumnes fins a l’església de Sant Esteve, els ha fer descobrir el Barri Antic d’Andorra la Vella i els entorns de la Casa de la Vall.

(Foto: AFC)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada