Visita de la junta del COA al copríncep episcopal

Al centre, el copríncep amb els membres del COA (Bisbat d'Urgell)
Al centre, el copríncep amb els membres del COA (Bisbat d’Urgell)

L’arquebisbe d’Urgell i copríncep d’Andorra, Joan-Enric Vives ha rebut la visita institucional de la Comissió Permanent del Comitè Olímpic Andorrà (COA), al Palau Episcopal, aquest dijous 20 de juny. A la trobada hi han estat presents el representant personal del copríncep episcopal, Eduard Ibáñez; el president del COA, membres del Comitè Permanent del COA, Xavier Espot Miró i Verdaguer Ferré, el NOC Manager, Jordi Orteu Fort, i la Project Manager, Clàudia Espot de Visa.

Durant la trobada, els membres del COA han fet balanç amb el copríncep de les activitats realitzades en aquests darrers anys, en especial la participació d’Andorra en els propers Jocs Olímpics de París el juliol de 2024, així com dels avenços en la preparació de projectes futurs de l’entitat que engloba federacions olímpiques, federacions no-olímpiques, i representants dels atletes olímpics. També han informat al copríncep dels avenços en la preparació dels Jocs dels Petits Estats d’Europa que es duran a terme al Principat d’Andorra, el maig de 2025.

El COA és un organisme constituït amb la finalitat de propagar i desenvolupar en l’àmbit nacional els principis fonamentals de l’Olimpisme modern, que combina l’esport, la cultura i l’educació.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

TOTES LES NOTÍCIES