hollande-2

El darrer tram de la primera jornada de la visita del copríncep francès ha tingut com a escenari el Centre d’Acolliment d’Infants La Gavernera. Hollande ha volgut conèixer de primera mà un equipament destinat a l’acolliment de menors desemparats o en situació de perill social.

Les obres de condicionament del CAI, que van dur-se a terme l’any passat, van tenir un cost de 425.000, dels quals el serveis del copríncep van aportar 250.000 euros i la resta el Govern. François Hollande ha descobert la placa commemorativa.

La ministra de Salut i Benestar, Cristina Rodríguez, que ha actuat com a amfitriona de la visita, ha mostrat a François Hollande les instal·lacions. Els centre té una capacitat màxima de 20 places residencials i 2 per nadons, amb un 50 per cent d’ocupació.

Les obres de reforma i ampliació de les instal·lacions del CAI es duen a terme durant l’estiu del 2013. La primera planta s’amplia en metres quadrats amb la creació d’una sala de reunions i es fan més grans les quatre habitacions situades a la part exteriors del centre. Les obres de millora inclouen també la renovació de tots els bans, les finestres, el terra i els arrambadors, a més de l’aïllament tèrmic a les parets.

(Foto: S.F.G.)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada