Visita a l’Ajuntament de la Seu d’alumnes de primària de l’escola Pau Claris

pau-clarisUns quaranta d’alumnes de tercer curs de primària de l’escola Pau Claris de la Seu d’Urgell, acompanyats per les seves mestres, han visitat aquest matí l’Ajuntament urgellenc on han estat rebuts per l’alcalde de la ciutat, Albert Batalla.

Des de la sala de plens del consistori, Albert Batalla els hi ha explicat la composició del ple municipal, així com les tasques dels diferents serveis municipals adreçats al bon funcionament de la ciutat. Com ja és habitual en aquestes visites d’alumnes, l’alcalde també els hi ha remarcat la importància d’actuar cívicament: fer servir les papereres, recollir les caques del gos o jugar a pilota en els espais adequats, entre d’altres actituds recomanables per a la bona convivència i poder gaudir d’una ciutat neta i amable.

Per la seva part, els nens i nenes de l’escola Pau Claris han lliurat a l’alcalde un dibuix fet pels alumnes de cicle mitjà de l’escola. En el dibuix, inspirat en el pintor urgellenc Perico Pastor, hi apareixen piragüistes, i el lema de ‘Esport és salut’.

La visita dels alumnes de l’escola Pau Claris ha finalitzat amb una visita guiada per tot l’edifici consistorial que ha estat conduïda pel mateix alcalde.

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.