El director del Consell Català de l’Esport, Gerard Figueres, ha visitat aquest matí el centre de tecnificació d’esquí nòrdic i piragüisme que es troben ubicats al Parc Olímpic del Segre de la Seu d’Urgell. Figueres, acompanyat de Quim Perisé, representant de la Secretaria General de l’Esport a Lleida, s’ha reunit amb l’alcalde de la Seu d’Urgell, Albert Batalla, així com el gerent del Parc del Segre, Francesc Ganyet, i el director del Servei d’Esports de l’ajuntament urgellenc, David Vallvé.

La visita del director del Consell Català de l’Esport ha tingut com a objectiu conèixer de primera mà la feina que es porta a terme en aquest centre de tecnificació, així com els fruïts esportius que dóna, i la importància de la Seu d’Urgell com a ciutat referent tant del piragüisme com de l’esquí nòrdic. En aquest sentit, l’alcalde urgellenc, Albert Batalla, ha manifestat que “hem pogut constatar que la Generalitat de Catalunya treballa colze a colze amb l’Ajuntament de la Seu, tot rebent el seu suport a aquestes activitats esportives, estratègiques per a la promoció econòmica del territori”.

Per la seva part, el director del Consell Català de l’Esport, Gerard Figueras, qui ha valorat la reunió mantiguda amb l’alcalde i els resposnables esportius de la Seu de “molt positiva”, ha afirmat que pel Govern de la Generalitat “una de les màximes prioritats és l’esport, així com l’esport d’alt rendiment, malgrat la situació ecònomica actual”. Figueres ha remarcat que els centres de tecnificació “són una eina bàsica pels nostres esportistes, i esdevenen un equipament estratègic pel país”. Al respecte, el director del Consell Català de l’Esport ha afegit que “aquest centre de tecnificació de piragüisme i esquí nòrdic de la Seu d’Urgell n’és un”. Figueraa i Batalla han subratllat la voluntat tant de la Generalitat com de l’Ajuntament de posicionar la Seu d’Urgell com a centre de referència dels esports a la natura.

 

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada