escola-francesa-sant-colomaUn grup de nenes i nens, 16 escolars de quart i cinquè de l’Escola Francesa de Santa Coloma, acompanyats de dues mestres, han visitat Casa Comuna aquest matí, a partir de les 09.30 hores.

Han estat rebuts, a la Sala del Consell de Comú, pel conseller delegat de Joventut, Esports i Noves Tecnologies – en representació de la cònsol major de la parròquia -, acompanyat de la secretària general de la corporació.

El motiu d’aquesta visita era que els nens i nenes d’aquest centre educatiu poguessin donar més significat als conceptes treballats i apresos a classe sobre les parròquies i els comuns.

El conseller, Marc Pons, s’ha sotmès a una entrevista col·lectiva, en la qual la majoria dels escolars s’han interessat principalment en rebre explicacions sobre tota la dedicació dels consellers i dels cònsols a la les tasques que els són encomanades i en el procediment habitual de preses de decisions concernent els assumptes públics.

També han mostrat curiositat per saber les dades dels departaments que conformen l’administració parroquial i el conjunt de l’estructura organitzativa comunal.

La secretària general del Comú, Meritxell Pérez, ha estat interrogada en referència a la seva comesa a la corporació i sobre els seu grau de satisfacció, en ser secretària de tots els consellers.

Abans d’iniciar una visita per tot l’edifici de Casa Comuna, els infants han estat obsequiats amb un pin de l’antic escut del Comú de la parròquia d’Andorra la Vella.

(Foto: AFC)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada