Jejejiji… Ja em podreu perdonar, no puc deixar de riure… Potser sí que n’hi ha per plorar, però prefereixo seguir petant-me de riure perquè diuen que és bo per a la salut i… ja sabeu, sense salut no hi ha alegria.

Que “catxonda” és la Marteta… jejejejiii… l’ordre de transferència de l’any 95 no té desperdici: “Reverend mossèn, sóc la mare superiora de la congregació. Desitjaria que traspasséssiu dos missals de la meva biblioteca al capellà de la parròquia. Ell ja li dirà on s’han de colocar”

¿Sabeu?, aspecte de monja sempre l’ha tingut, i ara que han tornat a revifar “Les Tresines” de la Cubana, també podria passar per una d’elles, de les de “toma y da”, de les autèntiques, de les de tota la vida, com l’espetec de casa tarradelles o la botifarra amb mongetes!!!

¿Serà que l’excita això de fer-se la beata?… Potser la fe en “alta intensitat”  la posa… Les persones som morboses i l’imaginari ens fa intuir coses divertidíssimes… sempre amb respecte!!!  ¿Com ho deu fer a la intimitat? M’imagino que deu sentir-se com una autèntica pecadora (per això del vot de castedat), quasi bé com una “entregada”… quin vici!!!

Qui sap si es vesteix, per anar per casa – només en ocasions especials, com per exemple Sant Jordi o la Mare de Déu de Montserrat- amb un hàbit fet a mida en alguna de les botigues religioses de Roma… O sigui, tot plegat digne d’una pel·lícula d’humor amb moltes possibilitats d’aconseguir l’Óscar al millor argument, i més si l’Almodóvar n’és el director…

La beatitud, però,  l’ha superat. Tants anys de primera dama del Molt Honorable  li han caigut al damunt i ara li toca purgar amb la conyeta… No deu ser gens fàcil… No voldria jo estar a la seva pell… i en el fons, per això prefereixo riure per no plorar…

Tinc la temptació d’anar al banc, potser vestit de sotana –per donar més realisme- i demanar-los que em facin una transferència del compte de la mare superiora al meu compte, per un import de dos missals, per poder fer un curset intensiu d’exercicis espirituals… Si tinc sort i me’ls donen (sense obligació de retorn) els diré ben alt:

 Visca la mare superiora!!!!!!….

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada