Vinyes-Mercader acomiadaran el 2018 competint en especials de terra

Joan Vinyes – Jordi Mercader, en aquesta ocasió al volant del Subaru Impreza – Baporo Motorsport, disputaran el 25è Ral·li de terra Ciutat de Tàrrega, última prova del Campionat de Catalunya de l’especialitat.
El tàndem esmentat, feia quatre temporades que no se situava al volant del Subaru Impreza per competir en un ral·li de terra. En aquesta ocasió, l’objectiu serà recordar emocions d’èpoques passades i gaudir d’una especialitat en la qual Vinyes-Mercader van ser subcampions d’Espanya (2007).

La prova de l’Escuderia Tárrega tindrà un total de 75,12 km de velocitat, distribuïts en dos especials cronometrades que es disputaran tres vegades cadascuna. El recorregut total de la prova serà de 138,94 km.

Per Vinyes, els ral·lis de terra sempre han estat una especialitat en la qual aconseguit excel·lents resultats, en aquesta ocasió la classificació final quedarà en un segon pla: Participar en el Ral·li de Tàrrega és quelcom que no teníem previst, però va sorgir la possibilitat de situar-nos de nou al volant del Subaru i no va costar massa prendre la decisió. Fa molt temps, crec que des del Ral·li de Mollerussa del 2014, que no competim en ral·lis de terra però estic convençut que recordarem com va el tema. Sobretot, sortirem a gaudir de la prova, però si hi ha alguna opció d’estar entre els millors, no la desaprofitarem.

Per pal·liar una mica la inactivitat a l’element esmentat, Vinyes va fer un test al volant del Subaru, així descrivia les seves sensacions: M’ho vaig passar molt bé, el Subaru corre molt i les sensacions han estat immillorables. Esperem protagonitzar un bon ral·li en la tornada a la terra i acomiadar la temporada amb bon sabor de boca.

La prova tindrà el seu centre neuràlgic en ple centre de la localitat de Lleida que dóna el nom al ral·li.
La logística dels equips s’ubicarà a l’aparcament de la seva zona esportiva, les instal·lacions del Poliesportiu Municipal acollirà la part administrativa del ral·li, mentre que en el pàrquing de l’esmentat pavelló se situarà el parc tancat, al final la prova.

Els reconeixements de les especials es faran durant el dissabte (dia 8) a partir de les 15,00 hores, mentre que el ral·li s’iniciarà el diumenge (dia 9) a les 8,40 hores.
El lliurament de premis del ral·li es farà en el vestíbul del Poliesportiu de Tàrrega a partir de les 15,22 hores del mateix diumenge.

Text i Foto: Fotoesport

TOTES LES NOTÍCIES