Nova jornada de recaptació “Vine a Caldea i apropa l’aigua al Congo”

Diumenge vinent dia 20 de maig, el Comitè d’Andorra de l’Unicef  i el Centre Termolúdic Caldea organitzen per vuitè any consecutiu una jornada de recaptació de fons per a la campanya destinada a apropar l’aigua a Àfrica: enguany al Congo.

Des de les 12 h del migdia i fins a les 20 h, Caldea proposa condicions especials per accedir a les seves instal·lacions termals: l’entrada serà gratuïta per als infants de 5 a 12 anys, i pels de 13 a 17 anys tindrà un preu d’11 €.

D’acord amb les normes del centre, els menors de 5 a 16 anys hauran d’anar acompanyats per un adult i presentar un document acreditant la seva edat.

Enguany el Piolet i la Violeta tornaran a ser presents a l’entrada de les instal·lacions per acollir els nens, de les 17.30 h fins a les 18.30 h.

Aquesta jornada solidària ha permès recaptar el passat any 2011 un total de 4.784,55 € destinats a Mauritània. Aquests diners han ajudat a informar i sensibilitzar sobre les virtuts de les pràctiques familiars claus per a la prevenció del paludisme, sobre l’aïllament maternal exclusiu, la higiene de l’aigua, la gestió de la contaminació de l’aire lliure, sobre la construccions de latrines, o encara el tractament de la diarrea amb les sals de rehidratació oral.

TOTES LES NOTÍCIES