Vilarrubla es reuneix a Madrid amb la seva homòloga, Isabel Celaá

La ministra d’Educació i Ensenyament Superior, Ester Vilarrubla, s’ha trobat aquest dimarts amb la ministra d’Educació i Formació Professional d’Espanya en funcions, Isabel Celaá, i amb el secretari d’Estat d’Educació espanyol, Alejandro Tiana, a Madrid. La reunió entre ambdues ministres ha servit per reforçar la bona relació bilateral existent entre els dos països, molt especialment en l’àmbit educatiu.

Vilarrubla també ha destacat a la seva homòloga la importància de la presència del sistema educatiu espanyol a Andorra, que contribueix a construir i enriquir l’estructura educativa del Principat.

Durant la seva estada a Madrid la delegació andorrana, encapçalada per la ministra, també ha participat en la Comissió Mixta hispanoandorrana en matèria educativa. En la trobada s’han tractat els diferents reptes en l’àmbit de l’educació i l’ensenyament superior que comparteixen ambdós països.

Entre altres temes, s’ha destacat la importància de formar estudiants plurilingües capaços d’afrontar els reptes de futur. Les dues delegacions s’han emplaçat a compartir experiències en aquest sentit.

TOTES LES NOTÍCIES