rafting

Després de les incerteses mostrades fa un parell de setmanes al voltant del projecte del ràfting a Sant Julià de Lòria, ara el comú assegura que cal entomar el projecte “amb més calma per minimitzar els errors”.

Així ho va apuntar el cònsol major, Josep Miquel Vila, durant la celebració de la sessió ordinària de consell de comú. El màxim mandatari comunal també va reconèixer que part de les inversions previstes pel 2017 de cara al projecte d’oci, finalment no s’han realitzat per acomplir a aquesta pausa. De fet, el pressupost de l’any passat, que es va aprovar dimarts, consta que prop d’un 32% de les inversions reals no s’han executat i el cònsol va explicar que la majoria d’aquest percentatge corresponia al projecte del ràfting.

Per tal de complementar la informació i donar més seguretat al projecte, Vila va avançar que es demanaran nous informes, aquesta vegada a la persona que va assessorar el Govern amb el projecte inicial que pretenia impulsar un ràfting conjunt entre la capital, Escaldes-Engordany i Sant Julià de Lòria i que finalment es va descartar. “Intentarem que tot el que es gasti i es faci serveixi per tirar endavant”, va concloure. Unes paraules que no van convèncer a la minoria comunal que va assenyalar que s’ha fet una forta inversió “i no sabem on anem”.