El  cònsol major de Sant Julià de Lòria, Josep Miquel Vila, ha afirmat aquest divendres al matí que Naturlàndia generarà “molt poc endeutament”, pel que fa al compte d’explotació del parc el 2016. A més, Vila ha reconegut que l’increment de les transferències comunals no revertirà en l’endeutament de Naturlàndia, atès que “són dues coses diferents”. D’altra banda, el cònsol ha restat importància als problemes amb el Tobotronc i ha afirmat que venen ocasionats per “les inclemències meteorològiques i les revisions habituals”.

El cònsol major lauredià, Josep Miquel Vila, ha admès que pel que fa al compte d’explotació del 2016, Naturlàndia “no generarà pràcticament endeutament o molt poc”. Tot i això, el cònsol ha reconegut que el compte no està tancat i malgrat que no genera beneficis “estem arreglant una mica les xifres”, per tal de dur-ho a terme Vila ha admès que “nosaltres ja vam dir que a partir del 2017 podríem arreglar el compte d’explotació”.

Vila també ha reconegut que els darrers problemes i intervencions realitzats al Tobotronc tenen el seu origen en les inclemències meteorològiques. Les nevades i les revisions han obligat a tancar en diverses ocasions l’activitat, tot i que el cònsol major ha tret ferro a l’assumpte i ha afirmat que “segons m’han comentat aquest febrer hi ha força reserves i tot funcionarà amb normalitat”. A més, el cònsol també ha admès que la vocació de la corporació comunal és incrementar els períodes de revisió del parc, ja que segons ha afirmat Vila “ens hem adonat que cal realitzar més revisions al parc, per tal de millorar la qualitat del servei”.

El dinamisme i l’evolució constant seran dos dels trets que caracteritzaran els horaris i el calendari del parc pel que fa als pròxims anys, atès que segons el cònsol les “reserves” marcaran aquests dos aspectes en el futur, per tal “d’evitar més despesa innecessària pel parc”.

L’increment de les transferències no es destinarà a Naturlàndia
En cas que finalment no hi hagués acord entre el Govern i els cònsols, Vila ha deixat palès que l’increment derivat de l’augment de les transferències comunals no revertiria en l’endeutament de Naturlàndia. El cònsol de la parròquia laurediana ha recalcat que “són dues coses diferents”, i ha afirmat que la vocació de la corporació és assolir un parc “sense despeses ni necessitats”.

(Text i foto: ANA)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada