Vidal: “M’agradadia pensar que la resta de polítics farien el mateix”

esteve vidal da

Demòcrates per Andorra (DA) ha donat suport a la decisió de Jordi Alcobé arran de l’anunci, aquest dissabte, de la “dimissió irrevocable” del ja exministre d’Administració Pública, Transports i Telecomunicacions. El secretari d’Organització del partit taronja, Esteve Vidal, ha valorat,  “l’honestedat del ministre renunciant al càrrec, per no perjudicar el projecte polític i el Govern”. Vidal ha negat que DA quedi tocat arran de la dimissió del ministre. “El senyor Alcobé ha comès un error i ha dimitit, té una conducta honesta i irreprotxable, m’agradaria pensar que la resta de polítics farien el mateix”, ha dit.

El secretari d’Organització de Demòcrates per Andorra (DA), Esteve Vidal, ha donat suport, aquest dissabte, a la decisió de Jordi Alcobé després que aquest anunciés la seva “dimissió irrevocable” al capdavant del ministeri d’Administració Pública, Transports i Telecomunicacions. Vidal ha valorat “l’honestedat del ministre renunciant al càrrec, per no perjudicar el projecte polític i el Govern”.

Vidal ha negat que DA quedi tocat arran de la dimissió del ministre. “El senyor Alcobé ha comès un error i ha dimitit, té una conducta honesta i irreprotxable, m’agradaria pensar que la resta de polítics farien el mateix”, ha dit. “Des del partit hem d’agrair la feina que ha dut a terme tant l’anterior legislatura com aquesta, perquè ha fet una gran feina: projectes transcendentals com l’obertura econòmica, o no s’haurien fet o s’haurien fet diferent”, ha valorat Vidal, per a qui Alcobé “és i ha sigut un gran ministre”.

(Text i foto: ANA)