Vida local 24h

“La vida local 24 hores, incloent-hi el treball”, pretén ser una proposta alliberadora per donar sentit a la vida. Suposa  tornar a posar de nou en funcionament fàbriques i tallers locals, per atendre les necessitats bàsiques en àmbits territorials propers, fent servir els coneixements tècnics més avançats accessibles des d’Internet, i noves eines de fabricació com impressores 3d. També suposa repensar els municipis, convertint-los de nou en llocs de treball, per poder aprofitar les hores perdudes en desplaçaments, aconseguint un millor enriquiment personal i comunitari. També per estalviar despeses en transports públics o privats.
 
La relocalització és la condició necessària per avançar cap a la plena ocupació, En aquests moments renunciar als actuals espais industrials municipals existents, suposa una ceguesa social i política, que serà molt difícil de ser entesa per les properes generacions. Malauradament massa gent encara no s’ha assabentat de que gaudir d’espais industrials en zones urbanes, és un privilegi que molts municipis, que ja han apostat per la relocalització, troben a faltar.
 
El treball en aquests moments s’ha convertit en un be escàs que cal potenciar, per poder mantenir el sistema de pensions i superar l’atur estructural crònic. Cal que la joventut desperti del fals somni creat pel seus progenitors, fent-los  creure que en la seva vida tot serien flors i violes, per acceptar la seva crua realitat, de que per poder ser ells mateixos, el que se’ls hi ha deixat no serveix i cal reconstruir-ho de nou.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada