Victòria del FC Andorra contra el Barça Atlètic (0-1)

Jugadors del FC Andorra celebrant un gol
L’únic gol del partit va valer la victòria per als tricolors (Foto: cedida pel FC Andorra/ Andorradifusió)

El FC Andorra s’ha imposat en el quart amistós de pretemporada amb una diana de Marc Fernández al final de la primera meitat. Aquest és el segon triomf dels d’Eder Sarabia aquesta pretemporada. Els tricolors continuen agafant embranzida per a l’inici de lliga i aquest dimecres han guanyat el Barça Atlètic, per 1 a 0.

Els d’Eder Sarabia han anat de menys a més i amb el pas dels minuts han dominat la pilota i les ocasions. Al minut 42, una triangulació d’Hector Hevel i Jacobo ha acabat en una centrada que Marc Fernández ha aprofitat per a fer el primer i únic del matx. Al descans, 0 a 1. A la represa, el filial blaugrana ha disposat de l’acció més clara amb una pilota al pal de Carbonell.

La resposta ha arribat amb un xut de David Martin al 54 que ha aturat Arnau Tenas. El partit ha entrat en una fase d’alternança amb el reguitzell de canvis dels dos equips. Els blaugranes s’han beneficiat d’això i han estat més protagonistes amb pilota, tot i que no s’ha traduït en ocasions de perill.

Al 83, Rubén Bover ha aprofitat una pilota morta a la frontal de l’àrea, però el seu xut s’ha estavellat al pal. Al final, 0 a 1, i segona victòria aquesta pretemporada dels tricolors. Aquest divendres jugaran un nou amistós contra l’Osca, a l’Alcoraz.