Victòria contundent per tancar una setmana màgica (92-73)

bcaEl  MoraBanc ha sumat aquesta tarda la segona victòria en dos partits a la Lliga Endesa, novament al Poliesportiu d´Andorra, contra el Divina Seguros Joventut, per 92 a 73.

Com en el debut de dijous passat contra l´Herbalife Gran Canària, a la primera part l´equip de Joan Peñarroya no ha estat bé en defensa i ha concedit massa facilitats per anotar al rival. Andrew Albicy posava electricitat en la direcció, però el MoraBanc no aconseguia marxar en el marcador i se succeïen les alternatives per als dos conjunts, amb màximes de sis punts per als andorrans (14-8 al primer quart) i de cinc punts per a la Penya (23-28 al segon quart). La primera part ha acabat amb un ajustat 46 a 44.

El decorat ha canviat a la represa, amb un MoraBanc més intens i més sòlid que ha començat a obrir diferències, fins tancar el quart 13 punts per davant (75-62). El Joventut s´ha acostat a nou punts a l´inici del darrer parcial, però el MoraBanc no s´ha deixat sorprendre i ha acabat sumant una victòria contundent per 19 punts de marge (92-73).

David Jelinek ha tornat a ser el màxim anotador de l´equip amb 20 punts, seguit de Nacho Martín (18) i Oliver Stevic (15). També força destacat ha estat Albicy, amb 12 assistències. Guille Colom s’ha estrenat en els darrers instants i ha anotat un triple. El proper compromís dels andorrans serà diumenge vinent a la pista del Baskonia. A la roda de premsa posterior al partit, Peñarroya ha destacat que aquest havia estat un triomf “d’equip”.

A la imatge, David Jelinek, màxim anotador del MoraBanc amb 20 punts.