Victòria ajustada del Handbol Club Engolasters a Guissona

Avui diumenge a les 11.00h, el Handbol Club Engolasters ha disputat un partit amistós contra l’ACLE Handbol Club Guissona al poliesportiu de la població de la Segarra.

Els andorrans han anat de més a menys en un partit on hi ha hagut dues cares ben diferents. Una primera part on la concentració ha permès desenvolupar un molt bon nivell de joc, fixant els espais i aconseguint entrar sense moltes dificultats. Ràpidament, el HC Engolasters ha agafat una distància important en el marcador arribant a guanyar de 6 gols en alguns moments del partit. S’ha acabat amb un 14-18 a favor en la 1a part. El resultat ha permès moure els efectius i així donar entrada a dos nous jugadors  que s’inicien en l’handbol però que han mostrat aptituds i caràcter.

A la represa, l’equip ha continuat proposant bones ocasions de gol però que s’han quedat en res per certes errades en la circulació de pilota i manca d’efectivitat en el tir. L’ACLE Handbol Guissona ha aprofitat aquestes errades per acostar-se al marcador. La manca de cohesió en defensa dels andorrans ha obert espais que han estat aprofitats pels extrems segarrencs. S’ha arribat a jugar 4 minuts seguits amb un jugador de menys per expulsió de jugadors andorrans. No obstant, final de partit intens on el cap fred de la primera línea del HC Engolsatres ha permès assegurar l’avantatge ajustat i una victòria final per 28-29.

L’Handbol Club Engolasters continua amb els seus entrenaments de cada dijous a les 20.15h al pavelló de Lycée Comtes de Foix.