El conseller general per SDP, Víctor Naudi, ha presentat una demanda d’informació al Govern perquè posi damunt la taula tots els informes tècnics que ha encomanat i rebut en relació al projecte de l’heliport a les Tresoles, a Escaldes-Engordany.

Després que en la sessió del Consell General del passat 3 de maig el ministre d’Ordenament Territorial reconegués, millor dit, confessés, que no calia esperar cap informe del ministeri de Transports de França, i s’hagi vist així l’engany del govern de DA al Consell General i a la ciutadania, el portaveu d’SDP al Consell General demana al Govern còpia de la documentació tècnica que figura a l’expedient del projecte.

Concretament, Víctor Naudi demana al Govern el següent:
– Còpia dels informes tècnics aeronàutics encomanats i rebuts pel Govern fins a la data, establerts per gabinets d’enginyeria especialistes en la matèria, així com la documentació contractual dels encàrrecs.
– Còpia dels informes tècnics aeronàutics que disposi el Govern fins a la data en matèria d’assessorament independent establert amb organismes de control sobre aquesta qüestió.
– Còpia dels informes que disposi el Govern fins a la data realitzats per l´Aviació Civil de França sobre aquesta qüestió.
– Còpia dels intercanvis de cartes entre el Govern i el Ministeri dels Transports del Govern de la República francesa, en aquesta qüestió.

SDP considera que en set anys els governs de DA han estat incapaços de trobar un terreny apte per a construir un heliport. El cap de Govern i el seu ministre han intentat enganyar el Consell General i la ciutadania assegurant, el mes d’abril passat, que estava a punt d’arribar un informe preparat pel Ministeri de Transports francès. Un altre escarni a la intel·ligència de les ciutadanes i dels ciutadans.

Ara el conseller general Víctor Naudi demana una documentació, que el Govern està amagant, que a ben segur demostrarà la mala manera de fer del cap de Govern.

SDP

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada