Víctor Naudi presenta la seva dimissió irrevocable de la presidència del PS

El president del Partit Socialdemòcrata (PS), Víctor Naudi, ha anunciat aquesta nit, a través d’una nota de premsa,  que va presentar la seva “dimissió irrevocable”  de la presidència  del partit a la reunió del Comitè Executiu de la formació que va tenir lloc  dimarts passat, dia 22 de gener.

Amb la finalitat d’exposar  les motivacions que l’han portat a prendre aquesta decisió, Naudi compareixerà davant els mitjans de comunicació demà dilluns.

El PS està immers en un procés de possible escissió interna davant de la postura d’un grup de militans, afins al president del grup parlamentari, Jaume Bartumeu, de sortir del partit i constituir una altra força política en considerar que l’actual direcció no ha fet la feina correcta per superar la crisi oberta arran dels dolents resultats de les darreres eleccions generals. A més, aquesta facció considera que el debat s’ha centrat en les persones, quan l’important és l’ideari polític per afrontar els diferents problemes que afecten avui dia al país.

El president del grup parlamentari, Jaume Bartumeu, per la seva banda, es va desmarcar aquesta setmana de qualsevol acció per posar en marxa un altre parti, tot i que ha manifestat reiteradament la seva disconformitat amb la “radicalitat” que, segons afirma,  està adoptant el PS.

 

 

4 comentaris

  1. Periodistes… Jo no sé perquè assistiu a les rodes de premsa del PS. Vaja présa de pèl.

  2. Aquests destructors d’esquerres, com tu dius, són els qui durant molts anys han denunciat els excessos dels diferents governs lliberals i les seves nefastes polítiques que ens han portat fins aquí. Gràcies a la pressió d’aquests “dictadors d’esquerres” tenim una constitució (que ni Martí ni tants altres van votar), unes lleis menys discriminatòries i una societat més justa i plural. A cadascú el que li toca i als progressistes d’aquesta generació, sobretot aquells que no s’han canviat de camisa, els hi devem el fet de viure en una Andorra que ha assumit, en pocs anys, un canvi legislatiu i de mentalitat molt gran. Això no treu que al PS hi ha alguna cosa que no s’ha fet bé i així s’ha demostrat en dos conteses electorals, el fet de que algú assumeixi aquesta part de culpa l’honra com a polític. Dimitir és un acte que saneja la nostra democràcia; altres n’haurien de prendre exemple, dins i fora del PS.

  3. A poc a poc… Van marxant aquests destructors d’Andorra i dictadors d’esquerres.

  4. Dimecres, un dia després del comitè executiu al que es refereix Naudi, Judith Salazar i Pere López, anunciaven en roda de premsa que el fet que un sector del partit hagi plantejar la possibilitat d’abandonar-lo no els afecta ni els desgasta i que estaven funcionant “amb total normalitat”. O sigui que si la dimissió es confirma, no van dir ni piu de la mateixa. Potser per ells no és important que el número 1 del partit dimiteixi. Molt bé, van guanyant credibilitat dia a dia!

Comments are closed.

TOTES LES NOTÍCIES