El  dijous passat a la tarda, el conseller general d’SDP Víctor Naudi va adreçar al Síndic una carta (registrada al Consell General amb el núm. 0668) en seguiment de l’anterior carta que li havia tramès el 19 de maig del 2017.

La correspondència segueix així fent referència a la necessària revisió de comptes després que la consellera general Sílvia Bonet decidís abandonar l’agrupació parlamentària d’SDP.

En aquesta segona comunicació al Síndic el conseller Víctor Naudi exposa el descabdellament dels fets el dimarts i el dimecres passats.

Per això s’adjunta un correu electrònic en el qual, el dimarts 23 de maig de 2017 a les 20.03h, la consellera Bonet afirma que ha entregat al Síndic “… tota la documentació que justifica els diferents pagaments i alhora els rebuts de l’ingrés de les compensacions bancàries que quedaven pendents de fer…”

Però el dimecres 24 de maig a les 13.44h la consellera canviava d’idea i indicava que volia entregar la documentació al conseller.

Víctor Naudi va recollir així un sobre a la seva bústia del Consell General on s’hi trobava:

a) una carta signada per la consellera general Sílvia Bonet en la qual indicava que adjuntava “… la informació relativa a determinades factures.”

b) un altre sobre dins del qual hi havia un segon sobre del Banc de Sabadell d’Andorra, amb diferents referències manuscrites a factures i quantitats, dins del qual s’hi havia deixat la suma de tres-cents quaranta euros (340€) sense cap explicació.

Víctor Naudi explicava així al Síndic en la carta que preocupat perquè diners públics es passegin per sobres i bústies sense ordre ni concert va procedir a ingressar-los el dijous al matí al compte dels consellers d’SDP.

Alhora el portaveu d’SDP, a l’espera de reunir-se, en iniciar la setmana, amb els consultors auditors que han de procedir a la realització dels comptes, ja li ha comunicat al Síndic que, en una primera lectura, ha pogut comprovar amb preocupació que:

1) La consellera general Sílvia Bonet havia percebut indegudament abonaments del compte dels consellers generals d’SDP al Grup mixt per sumes i conceptes que ja li havien estat pagades pels Consell General.

2) La consellera general Sílvia Bonet havia retirat diners en efectiu del compte dels consellers generals d’SDP al Grup mixt, i segons afirma, els tenia “en un sobre al despatx del grup”.

3) La consellera general Sílvia Bonet havia facturat indegudament, l’agost del 2016, a la nostra agrupació parlamentària una despesa personal i només sis dies després d’haver rebut el meu requeriment d’informació del dia 16 de maig del 2017 va ingressar el dia 23 de maig la suma indegudament rebuda nou mesos abans. »

En conseqüència Víctor Naudi anuncia que durant la propera setmana es procedirà a una revisió aprofundida amb la finalitat de poder trametre al Síndic un comentari més fonamentat sobre aquesta lamentable situació.

(Text: SDP)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada