Víctor Naudi demana informació en relació als treballs de condicionament realitzats al poble de Pal

El  conseller general per SDP Víctor Naudi ha instat el Govern, a l’empara del que estableix l’article 5 del Reglament del Consell General, per a què se li faci arribar documentació necessària per a poder fer el seguiment de les actuacions dutes a terme als treballs de condicionament i implantació de barreres dinàmiques de protecció de caiguda de blocs rocosos i en la canalització del riu que s’estan duent a terme a la zona coneguda com a “Prats de Rei” al poble de Pal.

En la seva demanda, Víctor Naudi busca donar resposta a l’alarma i preocupació social que pateixen els veïns de la zona i part de la població del país enfront els treballs que esdevenen del condicionament i construcció d’una urbanització situada al solà del poble de Pal i que provoquen un descontentament general.

Per això demana ara al Govern que li trameti còpia dels informes previs a l’atorgament de les llicències, favorables o no, dels ministeris d’Ordenament del Territori i Urbanisme, del ministeri encarregat de la Cultura i del ministeri encarregat del Medi Ambient i, també, còpia de tots els informes complementaris adreçats al Comú de la Massana i al Quart de Pal. Tanmateix, Víctor Naudi també ha demanat còpia dels informes tècnics emesos per la Comissió Tècnica d’Urbanisme en relació als projectes descrits anteriorment i de la documentació tècnica aportada per la part promotora dels treballs.

Per últim, des d’SDP, també s’ha demanat còpia de la titularitat de la propietat on s’emplacen les diferents proteccions esmentades en el punt anterior.

SDP

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *