Vicent Sanchis visita demà la Seu

El director de TV3, Vicent Sanchis, oferirà aquest dissabte, 8 de setembre, a la Sala de Sant Domènec de la Seu d’Urgell, la xerrada “TV3. La televisió de Catalunya abans i després del 155”. L’acte l’organitza l’Assemblea Nacional Catalana i se centrarà en explicar quina és la situació actual del mitjà públic català.

Vicent Sanchis (València, 1961) és doctor en Comunicació i professor de la Facultat de Comunicació Blanquerna, a la Universitat Ramon Llull. Té una llarga trajectòria periodística, durant la qual ha estat director del diari Avui, de Barça TV o el setmanari El Temps. A més a més, també ha estat vicepresident d’Òmnium Cultural i és autor de diversos llibres, entre ells Valencians, encara, premi Carles Rahola d’assaig el 2012.

Vicent Sanchis va ser nomenat director de Televisió de Catalunya el 13 de març de l’any 2017, en un moment crític en què el Ministeri d’Hisenda va reclamar 20 milions d’euros a la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals després de canviar els criteris sobre el pagament de l’IVA per part d’entitats públiques. El passat mes de juny la Conselleria d’Economia va decidir aportar els diners per afrontar els diners exigits per Hisenda.