Vicenç Villatoro parla a Oliana del jardí perdut com a mite literari

La sala de plens de l’Ajuntament d’Oliana es va omplir divendres per escoltar l’escriptor i director de l’Institut Ramon Llull, Vicenç Villatoro, que va parlar sobre el jardí perdut com a mite literari. L’acte, que estava organitzat per l’Ajuntament amb el suport de l’Institut Català de les Dones i la col·laboració de l’Associació de Dones d’Oliana, formava part del programa “Dones en marxa”, que va incloure també, diumenge, la representació del musical “Mamma Mia!”.

Vicenç Villatoro va ser presentat pel tinent d’alcalde d’Oliana, Ricard Pérez, i l’acte va comptar també amb l’assistència de la coordinadora de l’Institut Català de les Dones a Lleida, Carme Castelló. Villatoro va centrar la seva intervenció en el tema del jardí perdut com a mite central de la literatura europea del segle XX, amb referències a escriptors com Salvador Espriu, Mercè Rodoreda, Joan Alcover, Miquel Costa i Llobera, Josep Pla, Giorgio Bassani i Antonio Machado, entre d’altres

El musical “Mamma Mia”, produït per la companyia El Traspunt i que es va poder veure a la sala polivament de la vila, també va fer el ple. L’entrada general costava 3 euros, si bé era gratuïta per a les dones.

(Foto: Consell Comarcal de l’Alt Urgell)

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.