mateu-albertEl síndic general, Vicenç Mateu, ha manifestat que si algun conseller pensa que cobra massa pot renunciar a part del sou o treballar més. Així ho ha dit en una entrevista al programa Ara i Aquí de RNA responent a les declaracions fetes el president suplent del grup parlamentari mixt, Gerard Barcia, en què es mostrava partidari de cobrar per assistència i no una remuneració fixa.

El síndic general s’ha mostrat sorprès per les declaracions de Barcia ja que ha explicat que aquestes qüestions es tracten cada any en Junta de Presidents i que l’acord es pren amb l’acceptació de tots els grups. En aquest sentit, ha apuntat que si un conseller pensa que està massa ben pagat té l’opció de renunciar a una part del sou o treballar més ‘perquè de feina n’hi ha molta’.

Mateu ha recordat que tant ell com la subsíndica es van rebaixar el sou un 12% en consonància amb la rebaixa dels sous del Govern. A aquest 12% se li va afegir posteriorment el 10% de rebaixa que es va aplicar als sous més alts de l’administració.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada