En motiu de la celebració del dia internacional de la biodiversitat, el Parc Natural de la Vall de Sorteny, el Parc Natural Comunal de les Valls del Comapedrosa, el Centre Andorra Sostenible, la Vall del Madriu-Perafita-Claror i el Centre d’Estudis de la Neu i la Muntanya d’Andorra (CENMA), organitza la VI Jornada de la Biodiversitat d’Andorra.

 
El dia 28 de maig es desenvoluparan les següents activitats,en diversos indrets del país:
 

·         TALLER SOBRE ARBRES I ARBUSTOS. Es farà a les parts baixes del Parc Natural Comunal de les Valls del Comapedrosa, amb l’objectiu d’identificar les espècies d’arbres i arbustos que s’hi troben i conèixer algunes de les seves curiositats.

·         TALLER SOBRE LA DIVERSITAT NATURAL DE SORTENY. La sortida ens permetrà descobrir una petita part de la diversitat de la fauna i flora del Parc natural de la Vall de Sorteny. Al parc hi ha una gran varietat d’hàbitats del medi subalpí i en particular es podrà visitar una zonade molleres.

·         TALLER A LA VALL DEL MADRIU-PERAFITA-CLAROR.Es farà una sortida per la vall del Madriu pel recorregut del camí de la Muntanya. S’observaran tant elements naturals d’interès: fauna, flora, geomorfologia, aigua… com culturals: murs de pedra seca, el camí empedrat, les bordes i els cortals… Aquesta sortida també s’emmarca dins de les celebracions pel dia internacional dels museus, que enguany porta com a tema: museus i paisatges culturals. Aquest taller ja ha exhaurit les places disponibles.

·         MATÍ DE JOCS. ENREDA’T AMB LA BIODIVERSITAT.Proposta lúdica per tota la família per aprendre més sobre la biodiversitat d’Andorra tot jugant a l’aire lliure. Durant tot el matí, al Parc Central d’Andorra la Vella, d’interès per a totes les edats.

Tots els tallers començaran a les 9:30h i acabaran abans de les 14:00h.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada