Vestiu la casa de colors

En  ocasions, el secret perquè una llar es vegi animada i fresca és utilitzar una varietat de colors, no concretament en les parets, sinó en tota la decoració. L’important és mantenir l’equilibri i saber-los combinar perquè no resulti angoixant.

Utilitzeu colors bàsics: verds, roses i fúcsies, turqueses, taronges, violetes o blaus. Els colors cítrics, en general, són molt utilitzats, de la mateixa manera les tonalitats florals. És aconsellable que els combineu també amb tons neutres, que són els que fan relluir els colors i li donen l’equilibri necessari perquè el resultat no sigui desagradable.

Respecte al color de les parets, podeu pintar-les però és una decisió arriscada i no es garanteix que llueixi bé. El més adequat és utilitzar un color neutre, ja sigui blanc o gris, i deixar el multicolor per a tots els altres objectes. També podeu escollir una tonalitat pastel.

Casa vostra reflecteix com sou i el que preteneu mostrar. Si us considereu una persona alegre i activa aquesta és una manera molt adequada de decorar. Per altra banda si voleu aixecar els ànims de la vostra llar i dels seus habitants també seria molt convenient que vestiu casa vostra de multicolor.

FONT: casaycolor.com

Per Redacció / AMIC – Tot Sant Cugat