Vestidors de somni

Els vestidors són el somni de qualsevol amant de la moda i del disseny. Tot a la vista, ordenat, a punt per ser utilitzat. Però la mida dels actuals habitatges fa que moltes vegades no tinguin llum natural, o que només siguin un guarda-roba i l’acte de vestir-nos s’hagi de fer a l’habitació del costat.

Però un vestidor ideal seria un espai gran, quadrat, amb un gran finestral amb molta llum per poder veure cada color en tota la seva plenitud. El terra cobert d’una catifa gran amb un tacte agradable per poder-hi caminar descalç. L’habitació estaria plena d’armaris per guardar-hi totes les coses sense haver-les d’amuntegar. Els calaixos tindrien la part del davant de vidre per veure-hi el contingut. Al centre s’hi podria instal·lar un divan o un puf sense respatller per poder-s’hi cordar les sabates. Un petit moble amb minicalaixets per a la bijuteria i joies; al damunt, un mirall de tocador…

Hi hauria també un galant, un penjador, un paraigüer, un expositor per a totes les ulleres.

La il·luminació de l’habitació seria amb focus envoltant els armaris i la llum específicament dirigida cap a ells, i també hi podria haver un llum penjant.

Per Redacció / AMIC – Tot Sant Cugat

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.