Vergonya aliena

Em venen al cap unes paraules, per no dir crítiques, que va fer Mourinho a Guardiola en referència a les Champions guanyades pel nostre ex-entrenador, les recordeu?

Va dir textualment que a ell li faria vergonya haver-les guanyat d’aquella manera, en clara al·lusió a les seves suposades ajudes arbitrals, i al mateix temps va donar la llista de noms dels àrbitres que, segons el seu parer, havien ajudat al Barça a assolir-les.

Jo em pregunto ara, després de veure el partit de dimarts passat contra el Manchester United, si a ell també li farà vergonya guanyar-la, en cas de fer-ho, o si dirà que es tracta de justícia històrica o qualsevol altre bajanada de les que acostuma a dir quan obre la bocassa plena d’enveja, ràbia i impotència; tot i que ara, després de guanyar-nos un parell de partits en la pitjor fase de joc del nostre equip des de fa uns anys, i sense entrenador, es deu sentir tot un heroi guanyador.

Potser hagi oblidat, com els passa a la majoria de merengues, ara eufòrics, els resultats que ha col·leccionat en els enfrontaments directes dels darrers anys, en els que guanyem per golejada. Sempre s’ha dit que una flor no fa estiu, ni dues tampoc, i menys quan la temperatura continua 13 graus sota zero a la capital merengue.

Vull aprofitar les hores baixes del nostre futbol per encoratjar-vos a animar l’equip, el proper dimarts en partit de Champions contra el Milà, i a venir al local que la Ciberpenya Blaugrana té a la tercera planta del Centre Esportiu dels Serradells. Fem pinya tots plegats, i si gaudiu de l’ambient i la companyia, podeu fer-vos socis i aprofitar-vos dels avantatges que us dóna el nostre carnet.

Un carnet, el de penyista, que la propera temporada serà emès pel Barça i que gaudirà d’uns avantatges afegits, com ara per exemple descomptes directes a la botiga del Barça, ja que el Club ha decidit aportar aquests tipus de ‘privilegis’ als penyistes d’arreu del món, en part com a agraïment pel suport incondicional que brinden.

En poc més d’un mes, la Ciberpenya comunicarà tot un seguit d’actes que s’estan preparant per a celebrar el seu 15è aniversari, i que s’iniciaran al maig i duraran fins a finals d’any.

Bon cap de setmana a tothom.

TOTES LES NOTÍCIES