Verdú suma punts al gegant de la Copa d’Europa

Text i foto FAE

Avui Saint Moritz (Suïssa) ha viscut la segona jornada de la Copa d’Europa de gegant, amb Joan Verdú. L’andorrà ha sumat punts de la competició continental.
Verdú ha estat 27è en una jornada en què ha recuperat en la segona mànega amb el 15è lloc parcial. L’andorrà ha marcat un temps total de 2.22.09, a 2.77 del vencedor, que ha estat el suís Thomas Tumler. Verdú ha sumat 4 punts de la Copa d’Europa.

Yago Antes, entrenador: “En la primera mànega ha fet el 34è, amb un esquí una mica brut en les entrades dels revolts i sense molta confiança després de les carreres sense poder acabar. La segona mànega ha sigut molt millor, fent el 15è de la mànega amb alguns parcials de top10, sortint fora d’inversió. Així que estem contents. Agafa punts i sobretot agafa confiança”.

 

Moreno, 38a i 35a als descensos de la Copa d’Europa de Crans-Montana

Avui s’han disputat dos descensos de la Copa d’Europa de Crans-Montana, amb Cande Moreno i Carmina Pallàs.
Moreno ha finalitzat 38a en el primer descens, amb 1.22.04, a 4.52 de la guanyadora, l’austríaca Ariane Raedler, mentre que Pallàs ha caigut quan era 18a en el punt intermig, i no ha acabat.

En el segon descens, Moreno ha estat 35a amb un crono de 1.21.98, a 4.36 de la guanyadora, que en aquest cas ha estat la suïssa Priska Nufer.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.