Verdú no pot finalitzar la primera mànega del gegant WC d’Adelboden per una caiguda

Una caiguda quan estava fent una bona primera mànega ha impedit a Joan Verdú completar avui dissabte, 7 de gener, la Copa del Món de gegant d’Adelboden, a Suïssa. Verdú estava baixant a un bon ritme amb +0.61 en el primer intermig i +0.54 en el segon. En el tercer, l’andorrà marcava +1.68 i just després no aconseguia controlar un gir i acabava caient. D’aquesta manera, quedava fora de cursa tot i les bones sensacions que deixava.

Així ho explicava el tècnic Juan Lago: “Estava fent una bona baixada fins que ha fallat al final i li ha costat una caiguda, per sort sense cap conseqüència. Al final em quedo amb el positiu, que és el gran nivell que està demostrant. Al final hem d’estar tranquils, els resultats aniran arribant, és el seu primer any en Copa del Món i està en aquest procés d’aprenentatge. Seguirem en aquesta línia de treball. Estem treballant molt bé. Tot això forma part d’un procés d’aprenentatge que ens servirà per al futur”.

Per la seva part, Joan Verdú transmetia el que havia passat a la pista: “No he pogut acabar la Copa del Món d’Adelboden, he fet un error a la part baixa, a l’últim final i m’he caigut. He patit una caiguda bastant forta, però estic bé, que això és el més important. Estava fent una mànega neta, sense errors, havíem encarat molt bé la preparació i l’estratègia de carrera però un error em fa caure a la part baixa i no em permet completar la mànega, que anava amb molt bons temps. Una pena, però el més important és que estic bé. Seguim treballant”.


22è a la general

Tot i la caiguda d’avui, Verdú continua entre els millors a la classificació general de gegant de la Copa del Món. L’andorrà, gràcies als 44 punts que acumulava després de les dues dotzenes posicions a Alta Badia, es troba a la 22a posició.

La pròxima cita de la Copa del Món de gegant masculí serà el 29 de gener, diumenge, a Garmisch (Alemanya).

[do_widget id=category-posts-pro-64]