Verdú: “em fa la impressió que estem millorant molt”

L'esquiador andorrà Joan Verdú competint
L’esquiador andorrà, Joan Verdú, competint (arxiu)

L’esquiador, Joan Verdú, és la punta de llança de l’estructura d’equips de la Federació Andorrana d’Esquí en la seva secció d’esquí. El programa de Copa del Món que té establert per a la campanya que començarà el pròxim mes d’octubre ha obligat a fer un pas endavant en l’equip, amb Juan Lago com a entrenador i Andrea Peretti d’skiman.

“La pretemporada està anant molt bé”, ha explicat Verdú, que considera que hi ha aspectes que han anat a més aquest estiu: “Tot el que és la preparació física aquest any hem donat un pas endavant i estem treballant molt durament, molt intensament, però em noto grans millores”.

Verdú considera que s’ha fet un pas endavant, amb un treball específic: “Tot el que no depèn de nosaltres ho estem cuidant al màxim, com l’alimentació, el descans, la rehabilitació, la prevenció de lesions… en aquest sentit estic molt content perquè sento que estem millorant molt en tots aquests aspectes i penso que, pel nivell on volem anar, són detalls que cal tenir molt en compte”.

Aquesta pretemporada, l’esquiador andorrà, actual campió de la Copa d’Europa de gegant, ha estat dues vegades d’estada amb neu. Un primer tast del que vindrà amb el pròxim viatge a Nova Zelanda, dirigit a millorar la seva posada a punt de cara a l’inici de la temporada de competició.

Verdú manifesta que “he estat esquiant una mica a Suïssa, on hem fet dues estades. Ha anat molt bé per a provar el nou material, per a veure com va el funcionament amb el nou equip, amb el nou entrenador i el nou preparador d’esquís i, de moment estic encantat amb l’equip”.

“Tot està anant perfecte i estic amb moltes ganes de començar aquest bloc més intens de preparació a Nova Zelanda, on aquí sí que provarem més de debò tot el material i ja començarem a perfilar tots els detalls per a estar el millor preparats possible per a l’obertura de la Copa del Món, a l’octubre”.

TOTES LES NOTÍCIES