Verdú acaba 19è a Palisades i referma les seves opcions d’estar a les Finals d’Andorra

Joan Verdú esquiant a la Copa del Món de Palisades, als EUA (Gabriele Facciotti / Agence Zoom)
Joan Verdú esquiant a la Copa del Món de Palisades, als EUA (Gabriele Facciotti / Agence Zoom)

Aquesta passada nit de dissabte (horari andorrà), s’ha disputat a Palisades (Estats Units) la Copa del Món de gegant que ha deixat a Joan Verdú consolidat per a estar a les finals de la competició al Principat . La seva 19a posició d’anit al gegant nord-americà li ha fet guanyar quatre places en la general.

A la primera mànega, l’andorrà se situava entre els 20 primers en arribar a baix, però amb el pas dels corredors per meta es quedava, finalment, a la 27a posició que li permetia igualment entrar a la segona mànega. En la primera mànega cedia +1.79 amb 1.10.22.

Amb la inversió a la segona, marcava un crono de mànega de 1.16.06 que el deixava 13è de la mànega i, finalment, 19è amb un temps definitiu de 2.26.28, a 2.65 del guanyador, l’austríac Marco Schwarz, que s’imposava amb 2.23.63.Millora quatre posicions a la general

Amb aquest resultat, Verdú millora posicions a la general i s’acosta a l’objectiu d’estar en la finals de la Copa del Món de Soldeu-El Tarter el pròxim mes de març. L’andorrà, que abans de Palisade era 22è amb 59 punts, ara en suma un total de 71 punts que el deixen en la 18a posició.

La pròxima cita de la Copa del Món serà doble, a Kranjska Gora (Eslovènia), l’11 i 12 de març, just abans de les finals d’Andorra.

TOTES LES NOTÍCIES