Ventura Pons, convidat d’honor als Gaymz Andorra’14 (Vídeo)

Ventura Pons serà el convidat d’honor als Gaymz Andorra. El cineasta català presentarà la pel·lícula escollida als Cinemes Illa Carlemany en la sessió prevista a les 12h del 21 de juny.

Des de fa uns quants dies el públic escull al web www.gaymzandorra.com quina pel·lícula vol veure el dia dels Gaymz entre les tres propostes de Ventura Pons:

#Amic/Amat

El protagonista, un madur professor homosexual, sentint pròxima la seva mort a conseqüència d’una malaltia, intenta decidir a qui deixar la seva herència: un assaig sobre El llibre d’Amic e Amat de Ramon Llull. Decideix que la millor persona per heretar tan curiós llegat és el seu millor alumne, de qui està enamorat.

#Menja d’Amor

Paul, un estudiant de música jove i talentós treballa com a passa­partitures d’un dels pianistes amb més renom del món. La seva relació anirà més enllà del terreny musical en una maduració dels propis personatges, a la recerca de la felicitat i del coneixement d’ells mateixos.

#Ignasi M

Ignasi M és un retrat del museòleg català de gran prestigi Ignasi Millet Bonaventura. En lloc de centrar en la seva experiència professional en el món de l’art i la conservació, la pel.lícula explora en clau documental la relació del protagonista amb els éssers estimats.