ventura-espotEl cònsol major d’Ordino, Ventura Espot, ha celebrat les paraules de Ladislau Baró en què reconeixia que la negociació sobre les competències amb els comuns no s’havia començat bé, tot donant-li la raó. No obstant, considera que ‘tot és conduïble’ i que enceta el 2014 ‘amb l’esperança que això pugui canviar’. Espot ha recordat que la setmana que ve, durant la reunió de cònsols, es valoraran els documents que han elaborat, l’un més polític per tal que la reforma s’ajusti a la Constitució, i l’altre més de treball per exposar el dia a dia dels comuns en aquesta matèria.

Text: El cònsol d’Ordino, Ventura Espot, ha donat la raó al president del grup parlamentari demòcrata, Ladislau Baró, i ha assegurat que ell també entén que no s’ha començat com s’havia de començar, en relació a la reforma de la Llei de competències. Espot ha explicat que ‘agraeixo que per fi s’hagi començat, però s’ha fet malament’.

Malgrat tot, considera que tot és conduïble, i que el 2014 es comença amb ‘l’esperança que això pugui canviar i tot vagi a bon port, ja que sens dubte tots hi posarem de la nostra part’. De fet, el cònsol ha assegurat que ‘la predisposició és total i les ganes de treballar són màximes’, per portar la qüestió a bon port.

El cònsol ha indicat que la setmana que ve, en reunió de cònsols, es valoraran els documents que han elaborat i que posteriorment trametran al Govern. ‘Nosaltres presentarem el que entenem que es pot presentar, i a partir d’aquí volem parlar-ne sense cap tipus de nerviosisme i avançant’. Espot, però, tampoc s’ha volgut aventurar sobre si la reforma podrà estar enllestida en el decurs d’aquest any.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada