Ventades i neu durant el matí, clarianes al sud a la tarda

Variable amb neu

Neu a totes les cotes

mín: 0ºC | màx: 4ºC

Matí sota un cel força carregat i amb precipitacions en forma de neu en totes les cotes. A la tarda es dibuixarà una millora a la meitat sud d’Andorra, el retorn de les clarianes ens deixarà veure el sol. Als extrems nord del país i sota la influència d’un flux de nord, núvols més aviat baixos taparan en cel i encara deixaran anar precipitacions residuals.
Als cims, encara bufarà vent de nord bastant fort durant el matí, amb ratxes de 90 a 100 km/h. A la tarda, la intensitat del vent davallarà amb ratxes que no superaran els 70 km/h.
Temperatures màximes força fredes, se situaran en 4ºC a Andorra la Vella, 0ºC a 1.500 metres i -3ºC al Pas de la Casa.
La isoterma zero graus se situarà a 1.500 metres.

DIJOUS 22
Mig ennuvolat
vent: moderat
mín: -2ºC | màx: 3ºC

Malgrat que romandran alguns núvols mandrosos al nord d’Andorra que deixaran anar alguna possible gotellada, al sud les clarianes foradaran el cel i esperem un dia força assolellat.
En altitud, encara tindrem un vent força sensible de nord a nord-est, amb ratxes de fins a 80 km/h al matí i de fins a 70 km/h a la tarda.
Temperatures mínimes força fredes, als voltants de -2ºC a Andorra la Vella, -5ºC a 1.500 metres i -11ºC al Pas de la Casa. Les màximes no passaran de 3ºC a Andorra la Vella, -1ºC a 1.500 metres i -5ºC al Pas de la Casa.
La isoterma zero graus se situarà a 900 metres.

DIVENDRES 23
Mig ennuvolat
vent: moderat
mín: -4ºC | màx: 4ºC

Alternança de núvols i clarianes.
Vent moderat d’oest.
Temperatures mínimes de -4ºC a Andorra la Vella, -7ºC a 1.500 metres i -11ºC al Pas de la Casa. Les màximes arribaran a 4ºC a Andorra la Vella, 2ºC a 1.500 metres i -3ºC al Pas de la Casa.

Meteo.ad
 
Consulteu l’estat de les pistes aquí