Treva fins divendres

Mig ennuvolat

mín: -5ºC | màx: 1ºC

Malgrat que els massissos del nord continuaran més ennuvolats a primeres hores del dia, les clarianes predominaran a la meitat sud d’Andorra.
Vent fluix de component nord.
Temperatures màximes ben fredes, seran d’1ºC a Andorra la Vella, -2ºC a les Salines, -4ºC a Soldeu i -5ºC al Pas de la Casa.
Al migdia, la isoterma de zero graus a l’atmosfera lliure se situarà entre 300 i 600 metres.

 

DIJOUS 8
Mig ennuvolat
mín: -7ºC | màx: 2ºC

Temps sense precipitacions i predomini de les clarianes a la meitat sud d’Andorra. Als extrems nord del país, la nuvolositat hi persistirà durant el matí
Predominarà el vent fluix d’oest. Cap al final del dia, el vent s’orientarà de sud-oest amb tendència a reforçar-se.
Temperatures mínimes de -7ºC a Andorra la Vella, -10ºC a les Salines, -12ºC a Soldeu i -13ºC al Pas de la Casa. Les màximes seran de 2ºC a Andorra la Vella, -1ºC a les Salines, -3ºC a Soldeu i -5ºC al Pas de la Casa.

 

DIVENDRES 9
Variable amb neu
mín: -10ºC | màx: 5ºC

El matí començarà assolellat. Posteriorment el cel s’anirà cobrint i hauríem d’esperar algunes nevades cap al final del dia i durant la nit, sobretot en els massissos del nord.
En altitud, vent de nord-oest amb ratxes de 20 a 30 km/h.
Temperatures mínimes de -7ºC a Andorra la Vella, -10ºC a les Salines, -12ºC a Soldeu i -11ºC al Pas de la Casa. Les màximes continuaran ben fredes, seran de l’ordre de 5ºC a Andorra la Vella, 3ºC a les Salines, 0ºC a Soldeu i -2ºC al Pas de la Casa.
Al migdia, la isoterma de zero graus a l’atmosfera lliure se situarà a 900 metres a la meitat sud d’Andorra i a 700 metres als massissos del nord.

Meteo.ad
 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.