La consellera de la minoria del Comú d’Escaldes-Engordany, Cèlia Vendrell, ha assegurat que ‘nosaltres tindríem més ganes’ de tirar endavant l’aparcament subterrani de la plaça Santa Anna i el nou del Falgueró. Vendrell considera que són inversions profitoses per a les dues zones de la parròquia, però creu que el Comú no les durà a terme ‘perquè no es vol endeutar més i no vol utilitzar les pòlisses de crèdit que tenim a disposició’. La consellera de PS+Independents ha afegit que ‘nosaltres tindríem una visió més a llarg termini’, i segurament ‘no reduiríem el deute com ells’ perquè són inversions amb retorn i són zones estratègiques per a la parròquia on cal facilitar l’accés als vehicles perquè vingui més gent.

La consellera de PS+Independents al Comú d’Escaldes-Engordany, Cèlia Vendrell, creu que ‘tot i que estem en un moment en què falten diners, s’ha de mirar més a llarg termini’, i creu que s’ha de tornar a habilitar un aparcament al Falgueró per donar servei a la zona de Fiter i Rossell, ja sigui subterrani o superficial. ‘S’ha de mirar com es pot finançar i s’ha de fer, perquè és una inversió que tindrà un retorn per a les arques comunals’.

També en matèria d’aparcaments creu que s’hauria de mirar de fer alguna cosa a la part alta, i ha posat de manifest que a la plaça Santa Anna hi ha un petit aparcament amb la possibilitat de poder comprar l’espai per fer-ne un de subterrani. En canvi, ‘com que el Comú no es vol endeutar més i no vol utilitzar les pòlisses de crèdit que tenim a disposició, jo crec que no ho farà’.

En aquest sentit, Vendrell ha assegurat que ‘nosaltres tindríem més ganes de fer-ho’, perquè hi hauria una visió més a llarg termini, i segurament no reduirien tant el deute perquè s’intentarien fer aquestes dues obres, ja que entenen que són estratègiques per a la parròquia.

La consellera de la minoria, a més, ha destacat la important reducció de les inversions per al 2014, perquè el principal objectiu de la majoria és reduir el deute, i per tant ‘només s’estan fent manteniments i amb la pròpia brigada del Comú’. Tot i això, Vendrell prefereix que incloguin poca cosa al pressupost i es faci, que no pas que diguin que ho faran i no es porti a terme, com ha passat el 2013 amb les voreres de l’avinguda Carlemany.

Pel que fa a la part alta, des de la minoria consideren que la zona no està prou incentivada, que és difícil compaginar vianants i vehicles i que les façanes no són gaire agradables a la vista. Vendrell celebra el projecte de les basses d’aigua termal, tot i que hauria preferit situar-les més amunt i que també s’adeqüés el brollador del Roc del Metge. A més, es mostra convençuda que ‘cal indicar que Escaldes és una vila d’aigües termals’ fent publicitat des del carrer de la Unió i per tota la parròquia.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada