La consellera de PS+Independents al comú d’Escaldes-Engordany, Cèlia Vendrell, ha presentat una pregunta que haurà de ser resposta per la majoria en el ple de la corporació que s’ha de celebrar dijous vinent. La política socialdemòcrata vol que es facin públics els sous de tots els càrrecs electes, petició similar a la feta en anys anteriors.

L’escrit, entrat a tràmit aquest dimarts, sol·licita que la petició s’incorpori en el darrer punt de l’ordre del dia de la sessió de consell, el de precs i preguntes. La reunió ha de servir, entre altres coses, per aprovar el pressupost de la corporació per a l’any 2016. Vendrell recorda que, tal com estipula l’ordinació de funcionament del comú, és també el moment de fixar les retribucions dels càrrecs electes, incloses les dels cònsols, mesura que reclama es prengui també el dijous.

A banda, també demana que al ple “es digui oralment” els salaris per l’any 2016 “de tots i cadascun dels càrrecs electes del comú” i que aquests “siguin transcrits en l’acta de dita sessió”. Per a Vendrell es tracta d’una petició que persegueix aportar “transparència en la gestió comunal”. La consellera de PS+Independents recorda que “són elegits pel poble i han de ser transparents amb ell”. Es tracta d’una pregunta que la política socialdemòcrata ja feia de forma regular cada sessió d’aprovació del pressupost del darrer mandat.

Text: PS

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada