sant-jordiCàritas Andorrana continua innovant la manera d’obtenir fons. Així, la diada de sant Jordi traurà a la venda el llibre “A la recerca de la felicitat”, la traducció al català de l’obra “Finding happiness”, de l’abat Cristopher Jamison. Se n’han editat 2.000 exemplars en català, a cost zero per a l’ONG. El preu de venda és de 15 euros i els beneficis íntegres es destinaran als programes d’ajuda.

Aquest sant Jordi la solidaritat també tindrà cabuda en la venda de llibres. Càritas Andorrana serà present a Andorra la Vella, Escaldes-Engordany i Sant Julià de Lòria, on distribuirà els exemplars de “A la recerca de la felicitat”. No es podrà trobar en llibreries, per evitar intermediaris i fer possible que tota la recaptació es dediqui a l’ONG. Passat sant Jordi encara es podrà seguir adquirint a les seus de Càritas Andorrana.

El vicepresident de Càritas Andorrana, Francesc Mora, destaca d’una banda “la vessant divulgativa d’un contingut de valors coherents amb els de Càritas” i de l’altra “l’ajuda a les activitats ordinàries”

La història és apta per a tots els públics, creients i no creients. No és un manual d’autoajuda, ni tampoc un llibre d’automotivació. Tot i això, conté els passos que ens han d’acostar a ser més feliços. L’editor i escriptor Alfred Llahí apunuta que “cadascú té grans virtuts, però a vegades fa falta trobar-les”.

“A la recerca de la felicitat. Passos monàstics per a una vida plena” ha estat possible gràcies a 2+1 editors. Si la iniciativa té una bona resposta entre el públic no es descarta que es pugui repetir en el futur, per bé que no seria una publicació regular.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada