Vela sol·licita el protocol entre Andorra i Emirats Àrabs per a la modernització de l’Administració pública

La consellera general socialdemòcrata, Susanna Vela
La consellera general socialdemòcrata, Susanna Vela (PS)

La presidenta suplent del Grup Parlamentari Socialdemòcrata, Susanna Vela, ha entrat a Sindicatura una demanda d’informació sobre el protocol d’entesa que, recentment, ha signat el Govern d’Andorra amb els Emirats Àrabs Units en matèria de modernització de l’Administració pública.

La consellera general del PS ha sol·licitat el document que s’ha elaborat per a l’intercanvi d’experiències sobre el desenvolupament i la modernització de l’Administració, així com tota la documentació que justifiqui la signatura de dit protocol. “Volem que Govern justifiqui el per què d’aquest conveni i expliqui les característiques o experiències d’èxits des dels Emirats Àrabs”.

Vela ha destacat que “ens va sorprendre l’acord” entre ambdós països, ja que “tenim països a Europa que són referents en aquest treball, com Estònia”, i recorda que “la informació al respecte no és massa alentidora, tal com van advertir tècnics i especialistes per un conveni sobre Intel·ligència artificial que el govern espanyol hauria signat amb els Emirats Àrabs Units”.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

[do_widget id=category-posts-pro-64]