Veïns de l’Aldosa presenten un vídeo contra l’ETR a la Gonarda

La  Plataforma de Veïns de l’Aldosa de la Massana, es mostren en aquest vídeo en desacord amb el projecte previst per FEDA d’instal·lar una subestació elèctrica (ETR) en una zona residencial al terreny de la Gonarda.

Segons expliquen en aquest vídeo els veïns, l’ETR es vol construir a només 30 metres de la zona residencial, fet que devaluarà el poble, malmetrà el bosc de la Gonarda del que tots en gaudeixen cada dia. També expressen que l’Aldosa viu de l’ecoturisme i és un lloc on s’hi passeja amb la família, els amics, els cavalls o els gossos i és un lloc on s’hi va a córrer i a fer salut.

Així mateix exposen que hi ha alternatives d’ubicació viables que no posen en perill la població i el seu entorn i que no volen viure amb soroll constant ni contaminació electromagnètica. També creuen que els interessos de la població han d’estar per sobre dels interessos econòmics.

Finalment diuen que entenen la necessitat d’aquesta subestació que ha d’abastir la vall del Nord, fins i tot a les pistes d’esquí, però que cal trobar una manera de no afectar a la vida, l’escola, el turisme, la fauna i la flora, la salud o l’entorn i que cal escoltar als països pioners que apliquen lleis per evitar aquests perjudicis.

1 comentari

  1. Ben fet, ben dit, teniu raó, tan de bo us escoltin.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.